گروه مهندسی صنعتی پارسیان

نجات اضطراری آسانسور UPS

نویسنده : کابین پارس
۱۴۰۱/۸/۱

هنگامی که در کابین آسانسور حضور دارید ، تصور این که برق ساختمان قطع شود و شما در میان طبقات معلق باقی بمانید، می تواند بسیار ترسناک و دلهره آور  باشد ؛ اما با وجود سیستم نجات اضطراری آسانسور دیگر جایی برای نگرانی و ترس وجود نخواهد داشت.
سیستم نجات اضطراری (UPS) آسانسور چیست و چگونه کار میکند ؟ 
این سیستم جایگزین بسیار مناسبی برای منبع برق ورودی اصلی آسانسور خواهد بود . هنگامی که به هر دلیلی، منبع اصلی برق از کار بیفتد، این سیستم به صورت اتوماتیک فعال گردیده و با  ذخیره کردن انرژی مورد نیازشان داخل باطری توانایی این را دارند که  تا در مواقع لزوم ، از آن استفاده کرده و موجب رهایی مسافران گیر افتاده درآسانسور را فراهم آورد . 
بخشهای تشکیل دهنده سیستم نجات اضطراری (UPS) آسانسور 
این سیستم اغلب از سه بخش اصلی ساخته شده است:

1.    شارژر

2.    باطری

3.    اینورتر

سیستم UPS با توجه به نکات زیر طراحی و تولید می شود.

•    نوع موتور مصرفی در آسانسور و ظرفیتی که به شما ارایه می دهد . 

•    مدل آسانسور 

•    نوع کاربری ساختمان (تجاری یا مسکونی)

•    مدت زمان  و دفعات قطع شدن برق 

قبل از آن لازم است در خصوص  UPS آسانسور اطلاعاتی ارایه گردد . 
این سیستم کاملا خودکارعمل کرده  است و شامل هیچ تنظیمات دستی نمیباشد . اغلب سیستم های نجات اضطراری آسانسور بسیار کوچک و غیر حجیم بوده  و  به نصاب آسانسور این امکان را میدهد تا  در هر مکانی که تمایل دارد آن را نصب کند و از قابلیت های آن بهره ببرد .  
طرز کار یو پی اس آسانسور و اهمیت آن
طرز کار این سیستم بسیار ساده است . به بیا ن ساده ، هنگامی که برق مصرفی آسانسور به وسیله منبع اصلی تامین نشود، باطری سیستم نجات اضطراری آسانسور به طور اتوماتیک شروع به کارکرده و آسانسور را پشتیبانی می نماید تا به وسیله آن آسانسور به عملکرد عادی خود ادادمه داده و به نجات جان مسافران بپردازد.  مدت زمان کار کردن سیستم UPS ، حدود ۹۰ دقیقه یا بیش تر (بدون مکث) می باشد . 
بعد از بازگشت منبع اصلی تامین برق آسانسور، سیستم نجات اضطراری آسانسور به طور اتوماتیک ، منبع اصلی تغذیه را در مدت زمان بسیار کوتاه به بارهای آسانسور متصل خواهد کرد و تمام فرآیند ذکر شده در حدود ۱۵ الی ۲۰ ثانیه اتفاق افتاده و  پس از انتقال منبع اصلی به بارهای آسانسور، سیستم نجات شروع به شارژ باطری ها برای استفاده مجدد از آن ها کرده  تا در زمان اضطراری مجددا به کمک افراد حاضر در آسانسور بپردازد.
تفاوت سیستم نجات اضطراری (UPS) آسانسور و سیستم برق اضطراری آسانسور  (ELPS)
برخی تفاوتهای سیستم نجات اضطراری ups  و سیستم برق اضطراری به شرح زیر می باشد : 
1.    با توجه به عملکرد سیستم نجات اضطراری در مدت زمان کوتاه تر نسبت به سیستم برق اضطراری ، این سیستم در ساختمانهای کوچکتر بسیار مقرون به صرفه و کاربردی بوده و از صرف هزینه های بالا جهت نصب و راه اندازی سیستم ELPS  جلوگیری میکند . 
2.    طول عمر سیستم های UPS در صورت سرویس و نگهداری به موقع و مرتب ، حدود 15 سال بوده در حالیکه سیستم های ELPS، در صورت رسیدگی مرتب کمتراز  ۱۰ سال عمر می کنند.
3.    سیستم های برق اضطراری اغلب انرژی کمتری را نسبت به سیستم های نجات اضطراری مصرف می کنند . در کل یکی از  بزرگ ترین دلایل محبوبیت استفاده از این سیستم ها ، مقرون به صرفه بودن آن ها و کاربردی بودن آنها در نجات جان افراد می باشد  .میتوان اینگونه بیان کرد هر دو سیستم، برای نجات جان مردم و  تخلیه اضطراری در صورت قطع برق اصلی طراحی شده اند و بسیار  لازم و مفید می باشند . 
سخن پایانی  
وجود این سیستم در طراحی آسانسور،  برای افرادی که ترس از محبوس شدن در کابین را دارند  بسیار کاربردی بوده  و  باعث میشود کاربر هنگام استفاده با خیال راحت و عدم ترس از گیرکردن در آسانسور ، در صورت قطعی برق از آسانسور استفاده نموده و با وجود سیستم  نجات اضطراری، با سلامت کامل به طبقه دلخواه رفته و از داخل کابین خارج شود . 
 

در پایان

نوشتن کار جالبیه که از هزاران سال همراه ما بوده و کمک کرده تا همیشه به روز باشیم، ما در گروه مهندسی صنعتی پارسیان فضا رو به شکلی آماده کردیم تا شما بتوانید مطالب حوزه کابین آسانسور، درب لولایی، پایه موتور و ... رو در اختیار داشته باشید.

گروه مهندسی صنعتی پارسیان با داشتن بهترین مشاورین و متخصصان در حوزه کابین آسانسور، درب لولایی، پایه موتور و ...، بهترین خدمات را به تمامی عزیزانی که بالاترین سطح رضایتمندی را می خواهند ارائه می دهد. اگر شما علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه اجرا و خدمات گروه مهندسی صنعتی پارسیان هستید؛ با ما تماس بگیرید .

مقاله ای که با عنوان « نجات اضطراری آسانسور UPS » مطالعه کردید، به طور اختصاصی برای وب سایت گروه مهندسی صنعتی پارسیان گردآوری شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می‌باشد.

شما برای ارسال نظر باید اول وارد سایت شوید

ورود به سایت
۵ مقاله اخیر ۵ مقاله اخیر از این قسمت برای شما در دسترس است
کابین پارس
۱۴۰۱/۱۰/۳۰
کابین پارس
۱۴۰۱/۸/۱